DATINGSITES VERGELIJKEN

Welke online datingsite past bij jou?

Internerdating is momenteel enorm populair, en al zal men het niet zo snel toegeven, een groot aantal kennissen en vrienden staan al ingeschreven bij een of meer online datingsites. Kijk naar de televisie, luister naar de radio en er komt reclame voor een datingsite voorbij.
Maar wat als je nieuw bent in het wereldje van online dating? Hoe lastig is het om een keuze te maken tussen al deze datingsites. Daarom vind je op onze website een overzicht vinden van de grootste datingsites van de Benelux, dat word makkelijk kiezen!

Datingsites voor speciale doelgroepen

Er is zo veel keuze in datingsites dat er voor elke dater wel een geschikte site is. Zo kunnen we datingsites onderscheiden die zich richten op alleenstaande ouders, bepaalde leeftijden of  sexueele geaardheid. Ook zijn er de algemene datingsites zoals Lexa en Parship. Ons doel is om jou op weg te helpen bij het kiezen van een online datingsite, welke betrouwbaar is. Of je dan zoekt naar een leuke date of een serieuze relatie maakt niets uit. Met onze vergelijker vind je altijd de geschikte datingsite!

Gratis datingsites 

Er zijn online datingsites die gratis zijn, maar ook datingsites die direct een vergoeding vragen. Door de grote verscheidenheid aan datingsites is het erg lastig om hierin een goede keuze te kunnen maken. Zeker als je op zoek bent naar een site die bij je past. Elke datingsite heeft zijn eigen doelgroep. Om te weten welke site het beste bij jou past, hebben we de beste websites geselecteerd en inzichtelijk gemaakt welke site bij welke doelgroep past.

Kosten dating site

Bij veel online datingsites krijg je de mogelijkheid om je gratis in te schrijven op hun website. Na een inschrijving kun je dan gebruik maken van de website of een gedeelte van de website. Wanneer je volledig toegang wilt tot de website en al de onderdelen, moet je hier vaak voor betalen. Een full member ship. Vaak word er per website al aangegeven welke onderdelen er gratis zijn en waar je voor dient te betalen. Datingsites maken ook hun kosten en daarvoor moet je betalen. Zoals website hosting, aanpassen van de website en het laten bouwen van het systeem. De datingsites die het duurste zijn hebben vaak meerdere mensen in dienst die de hele dag alle profielen handmatig goedkeuren en daarmee fake- of nepprofielen vermijden. Je kunt er dus vanuit gaan dat als je voor een datingsite in de buidel moet tasten, deze site wel serieus met daten bezig is en de nepprofielen minimaal zijn.

Dating Acties en Kortingen

Met grote regelmaat hebben de grotere datingsites leuke acties of mooie kortingen. Je kunt dan gebruik maken van een paar dagen gratis toegang tot de gehele site of de abonnement kosten zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Wij houden je hiervan op de hoogte, meld je dus ook zeker aan voor de nieuwsbrief en krijg een mailtje als zich weer een leuke actie voordoet !