DATING HOGER OPGELEIDEN

E-matching is De datingsite waar hbo’ers en academici een duurzame relatie kunnen vinden. De site werkt met handmatig gekeurde profielen, heeft een telefonische helpdesk en een leuke kennismakingsactie: gratis 3 contacten.

VEILIG EN VERTROUWD

Op e-Matching worden alle profielen en foto’s handmatig gecontroleerd. Oude profielen worden van de site verwijderd om zo de datingsite Up to date te houden. Alleen hoger opgeleide singles van minimaal 18 jaar, die op zoek zijn naar een vaste relatie zijn welkom op de datingsite.

DATEN WANNEER JOU HET UITKOMT

Of je nu achter de pc of laptop zit of je bent onderweg met een smartphone of tablet. Je kunt altijd bij jouw profiel en altijd contact leggen.

DE DATINGSITE VOOR HOGER OPGELEIDEN

e-Matching is de datingsite voor hoger opgeleide singles die echt op zoek zijn naar een duurzame en vaste relatie. Zowel voor heterorelaties als gay of lesbische relaties. Jij bepaalt zelf hoe breed of hoe smal je zoekt en met wie je wel of geen contact wil leggen. De aanmelding is Gratis en na goedkeuring wordt jouw profiel online gezet. Betalende leden kunnen zelf het initiatief nemen tot contact en gratis leden kunnen altijd kosteloos een bericht terugsturen.

GOED BEREIKBARE HELPDESK

7 dagen in de week is e-Matching bereikbaar. Van ‘s morgens tot ‘s avonds reageren zij op de mails. Daarnaast kun je ook met de datingsite bellen. Ook als je eens behoefte heeft aan advies over jouw aanpak of als je wat kwijt wilt over jouw datingervaringen. De site is altijd bereikbaar.

VEILIG BETALEN, SIMPEL OPZEGGEN

Als je er voor kiest om betalend lid te worden kunt je veilig betalen via onder meer iDEAL en incasso. Je kunt altijd heel simpel een lidmaatschap stopzetten en jouw profiel verwijderen. e-Matching is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg dat er op toeziet dat zij altijd klantvriendelijk en correct handelen.

E-MATCHING DE EERSTE NEDERLANDSE DATINGSITE

Al sinds 1998 helpt e-Matching.nl hoogopgeleide singles een partner te vinden. Vele duizenden relaties en huwelijken zijn hierdoor ontstaan. Omdat de datingsite alleen op hoger opgeleiden zijn gericht kun je ook gerichter zoeken. De sites stelt hogere eisen aan de inhoud van een profiel dan de meeste andere datingsites.

VAN ZELF-MATCHING TOT DATINGCOACH

e-Matching geeft toegang tot vele actuele profielen. Oude niet actieve profielen worden door de datingsite automatisch verwijderd. Jij bepaalt zelf welke matching-criteria voor jou belangrijk zijn. De kans om een relatie te vinden via e-Matching is groter naarmate je zelf actiever bent op de site. Niet iedereen is even handig in dit matchen. Daarom helpt de datingsite jou door middel van datingtips en redactionele artikelen over de wereld van het daten. De datingadviseurs van e-Matching kunnen op verzoek een Second Opinion geven over jouw profiel en zoekgedrag. Wil je nog meer begeleiding? De DatingCoach Irma Ellens-Maat helpt je met persoonlijk advies nog verder op weg.

BEPERK JE NIET TOT ONLINE DATING

Inmiddels komt 1 op de 5 relaties tot stand via online dating. En bij mensen boven de 35 ligt dit percentage zelfs nog hoger. Online dating kun je heel simpel inpassen in jouw drukke leven. Jij vergroot jouw kansen natuurlijk enorm als je ook de andere mogelijkheden niet onbenut laat. Check de singles in jouw eigen sociale omgeving nog eens: op uw werk, bij de sportvereniging, netwerkborrels, etc. Want dit is het moment waarop je misschien toch gewoon die stoute schoenen eens moet aantrekken. Ga eens mee met een singlesreis of schrijf u in voor een leuke singlesactiviteit (theater, wandelen, kaarten, enz.). Diegenen die op meerdere fronten actief zoeken, hebben de meeste kans op het vinden van die ene echte match.