Dating apps

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een Smartphone of een tablet en maakt hierbij gebruik van apps. De datingsites zijn hier in mee gegaan en er verschijnen steeds meer dating apps om het online daten nog gemakkelijker te maken. Denk hierbij aan Lexa, Tinder en Pepper. Hieronder een overzicht van de bekendste apps en ze zijn ook nog eens gratis te downloaden en gratis uit te proberen!

Voordelen datingapp:

  • Mobiel Bereikbaar
  • Snel contact
  • Gratis dating

 

Een van de grootste datingsites van Nederland is Lexa. Daarom kon deze dating site ook niet achter blijven als het gaat om een dating app. Als een van de eerste ontwikkelde zij een app, speciaal voor datend Nederland. Lees hier hoe het werkt!

Dowload de app Gratis

Uit onderzoek is gebleken dat singles behoefte hebben aan dating profielen met meer diepgang. Meer dan driekwart (78%) van de Nederlandse singles vindt dat de meeste dating apps alleen op het uiterlijk van singles focussen. Bijna negen op de tien van de Pepper singles (89%) geeft aan dat een ideaal dating profiel een combinatie moet zijn van selfies, hobby’s en overige interesses van hun matches. Daarom heeft Pepper een nieuwe Pepper iOS en Android dating app gebouwd: één oogopslag meer diepgang.

Dowload de app Gratis